Tuinblog - De perfecte tuin

De uitbreiding van jouw huis, een tuinkamer

Het zonnetje schijnt, maar het is simpelweg nog te koud om buiten te gaan zitten. Voor liefhebbers van het buitenleven kan dit soms best een ergernis zijn. Misschien hebben wij dan wel de perfecte oplossing voor jou! Met een heerlijke (luxe) tuinkamer kan je tijdens elk seizoen genieten van de zon. Heerlijk om ‘s ochtends een koffietje te drinken in het zonnetje, of ‘s middags te borrelen met je gasten. Geen zuchtje wind en geen kou. 

Extra voordelen van een tuinkamer

Naast het feit dat je het hele jaar door het buiten-gevoel kan opzoeken, is er nog een groot voordeel verbonden aan deze uitbreiding van jouw woning. Een tuinkamer is namelijk voordeliger dan een uitbouw, zowel qua bouwtijd als kosten. Bovendien is een tuinkamer ook flexibeler in gebruik dan een serre. Was je dus nog aan het twijfelen tussen een tuinkamer, uitbouw of serre? Heb je hier het antwoord gevonden!

Alle opties voor de perfecte samenstelling

Alles is een woning is natuurlijk aangepast op jouw eigen behoeftes en smaak. Een tuinkamer hoeft ook simpel bouwpakket te zijn, maar kan ook precies gemaakt worden naar jouw wensen. Zo biedt Metalura bijvoorbeeld de Tuinkamer De Luxe aan met een kleurkeuze tot 240 kleuren, verschillende coatings, en opties voor duurzame bescherming en kozijn materialen. De perfecte samenstelling bepaal jij dus zelf samen met de professionals.

Geïnteresseerd geraakt in een tuinkamer met veel glas en licht als uitbreiding van jouw woning? Vind hier nog meer inspiratie.