Tuinblog - De perfecte tuin

De beste aanhangwagen voor hoveniersbedrijven

Ben je als hovenier op zoek naar een stevige en betrouwbare aanhangwagen? Dan adviseren wij om te kiezen voor een Hapert aanhangwagen. Je ziet Hapert aanhangwagens waarschijnlijk regelmatig rijden. Niet zo gek. Want Hapert is al jarenlang dé marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers.

Als je kiest voor een Hapert aanhanger, dan kies je voor kwaliteit. Je bent verzekerd van een betrouwbare en stevige aanhangwagen die ook nog eens jarenlang meegaat. In dit artikel vertellen wij meer over de aanhangwagens van Hapert.

Over Hapert aanhangwagens

Je lading vervoeren is iets waarop je moet kunnen vertrouwen. De aanhangers van Hapert bieden die betrouwbaarheid. Onze aanhangwagens zijn stabiel en robuust, waardoor ze de perfecte transportoplossing zijn voor hoveniersbedrijven. Van tuinafval vervoeren tot zware machines, met onze aanhangwagens zal je niks inleveren op het rijcomfort. 

Verschillende types

Bij Hapert kan je kiezen tussen verschillende typen aanhangers. Voor ieder hoveniersbedrijf is er dus een transportoplossing te vinden dat past bij jouw doeleinden. Alle modellen zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor ze zeer stevig zijn. Daarnaast zijn de types zo ontworpen dat ze enorm praktisch zijn. 

Duurzaam

Hapert gebruikt een beproefde lastechnologie bij het maken van aanhangwagens. Dit in combinatie met de beste kwaliteit materialen zorgt ervoor dat aanhangers een zeer lange levensduur hebben. Hapert garandeert dan ook de meest duurzame aanhanger.

Multifunctioneel

De praktische modellen zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo kan je bijvoorbeeld de scharnierende aluminium borden eenvoudig verwijderen. Hierdoor creëer je binnen korte tijd een vlakke aanhanger. 

Aanhangwagen leasen of kopen?

Ben je overtuigd van een Hapert aanhangwagen? Dan is het allereerst belangrijk om te kijken welk type aanhanger het beste bij jou past. Bij Hapert is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. Zo is het niet nodig om een investering te doen als je een Hapert aanhangwagen nodig hebt.