Tuinblog - De perfecte tuin
Blauwe tuinkussens in een zwarte stoel

Een lente tuin met prachtige tuinkussens.

Nu het voorjaar er weer bijna aankomt, willen we graag gaan genieten van de zon. De frisse buitenlucht en de prachtige bloemen. Maar dat doe je natuurlijk wel vanuit een comfortabele loungebank, stoel of ligbed in de tuin. Om het nog prettiger te maken biedt tuinkussengigant een groot assortiment aan tuinkussens in allerlei patronen, kleuren, soorten en maten. Een goed begin is het halve werk en daarom helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte tuinkussens.

Kleurrijk genieten

Tuinkussen zorgen voor sfeer, uitstraling en ontspanning. Maar waar let je vooral op bij het aanschaffen van nieuwe tuinkussens? Aangezien er meer dan 15 kleuren en designs verkrijgbaar zijn, wil je wet dat het een mooi geheel vormt. Kies daarom voor één kleur in afwisseling met één type design print. Hoeveel je hiervan nodig hebt is afhankelijk van de gezinssituatie en de vrienden/familie die je normaal gesproken op bezoek verwacht.

Blauwe tuinkussens in een zwarte stoel

Stel het zelf samen

Aangezien iedereen een andere smaak heeft, is hier ook over nagedacht. Bij tuinkussen kan je eenvoudig in 3 stappen je eigen kussens samenstellen. Bepaal eerst wat voor soort kussen je wilt hebben. Hierbij kan je kiezen uit: een zitkussen, een strakke rug kussen en een plof rug kussen. Vervolgens kies je de gewenste stof en kleur uit. Als laatst zijn de afmetingen heel bepalend, controleer dit dus goed van te voren. Op de tuinkussens krijg je een garantie van 5 jaar op de stiknaden van de tuinkussens!

Tijd om te ontspannen

Uiteraard wil je ook een mooi kleurtje krijgen tijdens de zomer. Dat doe je liever niet op een plastic ligstoel met handdoek. Prettig is anders. Daarom zijn er de deckchair kussens, waarmee je heerlijk kan relaxen met een spannend leesboek en een wit wijntje. Deze kussens zijn stijlvol, bestand tegen de uv-stralingen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De tuinkussens bieden bescherming voor je tuinmeubels, zodat je langer kan genieten van de tuinmeubelen en dus ook van de zon! Begin de lente daarom goed en bestel eenvoudig je nieuwe tuinkussens bij tuinkussengigant.nl.