Tuinblog - De perfecte tuin
Houten schuurdeur

Waarom is een houten schuur de perfecte aanvulling van jouw tuin?

Een opslag in de tuin is wel zo fijn. Dit om uw grasmaaier, fietsen en tuinmeubelen in te stallen. Het is een goede manier om orde aan te brengen in uw tuin. Er zijn vele varianten tuinhuizen, blokhutten en de meer garagebox achtige schuren. Maar waarom is de houten schuur de perfecte optie voor in de tuin?

Landelijke uitstraling

Tuinen zijn veelal een soort kunstproject van de eigenaar. Er komt een soort landschapsontwerper in iedereen los. De een houdt meer van veel tegels om de loungeset op te zetten en de ander houdt meer van een landelijke tuin met een groot grasveld, planten en struiken. Bij welke optie dan ook, een houten schuur past erbij. Het geeft een landelijke uitstraling wat een goede toevoeging is aan uw tuin. Een houten schuur is tevens in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Hierbij kan gedacht worden aan formaat, kleur en houtsoort.

Houten schuurdeur
Houten schuurdeur

Variabel in grootte

Zoals in de vorige alinea beschreven is, is een houten schuur in vele verschillende uitvoeringen beschikbaar. Wat voor u erg interessant is, is dat hierbij ook gedacht kan worden aan de grootte. Wanneer u niet een hele grote tuin heeft kan het daarop aangepast worden. Woont u wel meer op de ruimte en wilt u de houten schuur om uw auto te stallen, de fietsen en de grasmaaier, dan kan deze groter worden gemaakt.

Robuust

Een houten schuur is een zeer robuuste uitvoering van een schuur. Het houtwerk wordt voornamelijk gemaakt van duurzaam hout. Hierbij kan gedacht worden aan douglas (lariks) of eikenhout. Deze types hout gaan erg lang mee en zorgt voor een langdurige behoud van uw schuur.

Conclusie

Een houten schuur is de perfecte aanvulling van uw tuin omdat het aanpasbaar is naar uw smaak, de grootte van uw tuin en wat u erin kwijt wilt. Daarnaast geeft het een zeer landelijke look en gaat de schuur ook nog eens zeer lang mee.