Tuinblog - De perfecte tuin

Tuinsets om van te genieten

Misschien wil je zelfs met deze koude temperaturen best lekker buiten zitten met een terras heater of een mooie vuurschaal. Ondanks de koude temperaturen zo halverwege januari, is het zeker geen gek idee om je plannen voor de zomer vast klaar te hebben. Misschien ben je al wel aan het rondneuzen tussen al die verkrijgbare mooie tuinsets. Maar waar moet je nu eigenlijk opletten? Bij het aanschaffen van tuinsets is het zeker niet onverstandig om een paar factoren mee te nemen in overweging. Mooie tuinsets kunnen je namelijk dat heerlijke gevoel van rust en vakantie geven.

Hoe kun je de beste keus maken?

Dutch Garden vindt dat iedereen zijn eigen mooie tuinsets verdient, dit is dan ook hun missie. Een aantal tips zijn dan ook:

  • Het is belangrijk om jouw persoonlijke smaak moet matchen met de tuinmeubels. Tuinsets zijn deel van je persoonlijk omgeving en moeten bijdragen aan jouw “thuis-gevoel”.
  • Ga niet zomaar mee met de trends van het moment. Stel bijvoorbeeld zelf elementen uit diverse tuinsets samen om een geheel eigen tijdloze setting te kunnen creëren. Waar je samen met familie en vrienden nog jaren van kunt genieten!
  • Het is natuurlijk mogelijk om te kiezen voor een vaste opstelling. Maar een leuk alternatief is om bijvoorbeeld voor elementen te kiezen waarmee je kunt blijven variëren om zo eigenlijk over meerdere tuinsets te beschikken.

Bij tuinsets is het belangrijk om goed na te denken waar je deze voor wilt gaan gebruiken. Blijft de set namelijk voornamelijk op dezelfde plaatst staan? Of ben je van plan om deze met enige regelmaat te gaan verplaatsen of misschien wel geheel op te bergen? Dan is er nog het aantal mensen dat gelijktijdig gebruiken moeten kunnen maken van jouw tuinmeubelen. Niet geheel onbelangrijk, past deze bijvoorbeeld ook goed bij de tuin loungeset die je hebt? De antwoorden op deze vragen zorgen ervoor dat je al een aantal mooie kaders opstelt om vervolgens mee aan de slag te gaan. Mocht het nou niet lukken of je gewoon graag wat tips willen ontvangen bij het kiezen tussen al die mooie tuinsets? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Dutch Garden.