Tuinblog - De perfecte tuin
schaduwdoeken

Schaduwdoek kopen bij ZONZ voor ultieme zonwering

Voor je het weet, breekt het voorjaar weer aan, staan de lammetjes weer in de wei en breekt het zonnetje weer door. Voor de ultieme zomerse ervaring in jouw eigen tuin zijn de schaduwdoeken van ZONZ de perfecte oplossing. ZONZ Sunsails is al meer dan 12 jaar dé specialist op het gebied van zonwering. Via de online webshop kun je jouw ideale schaduwdoek samenstellen dat past bij jouw tuin of terras. 

Stijlvol schaduw creëren in 2021

Schaduwdoeken zijn relatief nieuw binnen de markt van zonwering. Het product biedt verschillende voordelen ten opzichte van de parasol. Het doek is bestand tegen weer en wind, vergt weinig opbergruimte en kan het gehele zomerseizoen buiten blijven hangen. Bij ZONZ kun je jouw schaduwdoek samenstellen naar eigen inzicht. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, vormen en materialen. Tevens kun je kiezen voor een doek met gelijke of ongelijke zijden en voor rechte of gecurvde zijden. Op deze manier kun je een uniek schaduwdoek kopen dat past bij jouw tuin of balkon.

Toepassingen van een schaduwdoek

Er wordt al snel gedacht dat schaduwdoeken alleen geschikt zijn voor gebruik in de tuin, maar niets is minder waar. Schaduwdoeken zijn ook uitermate geschikt voor op een balkon of dakterras. Een schaduwdoek kan veel meer wind opvangen dan een parasol. Tevens worden doeken gebruikt op kinderdagverblijven en voor horecagelegenheden. ZONZ biedt zelfs de mogelijkheid om jouw schaduwdoek te bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van jouw restaurant. 

Een winddoek als alternatief

Een winddoek is ook zeer geschikt op een terras of in de tuin. De naam spreekt voor zich. Met een winddoek heb je minder last van wind of een koude bries. Hierdoor kun je langer aangenaam buiten blijven zitten. Zowel het schaduwdoek als het winddoek dienen tevens als privacydoek. Door deze op de juiste plek te bevestigen voorkomen je dat buren, zowel naast als boven je, inkijk hebben in jouw tuin of terras. 

Een schaduwdoek kopen bij ZONZ

ZONZ is al ruim tien jaar expert op het gebied van maatwerk schaduwdoeken. De werknemers zijn gespecialiseerd in het meedenken met klanten om zo tot een optimaal resultaat te komen. Een schaduwdoek is praktisch, duurzaam, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en  maten, zowel waterdicht als waterdoorlatend. Tevens is er de keuze uit rechte of gecurvde zijden. Men kan het doek online ontwerpen, samenstellen en bestellen met behulp van de kennis en expertise van ZONZ.