Tuinblog - De perfecte tuin

Een hangmat in de tuin…. waarom eigenlijk?

Hangmatten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Eigenlijk is het een heel eenvoudig product en misschien is het daarom juist wel zo’n blijvertje. Denk er maar eens over na: een hangmat is op veel verschillende manieren toepasbaar.

Relaxen

Dat is vaak het eerste waar mensen aan denken bij een hangmat: relaxen. En daar is het inderdaad een uitermate geschikt product voor. We horen van steeds meer klanten dat ze mediteren in een hangmat, of nadenken over te nemen stappen in hun bedrijf of privéleven. Als je in een hangmat ligt creeër je feitelijk je eigen wereldje en alleen al die gedachte geeft mensen een prettig gevoel.

Slapen

Met stip op twee: slapen in een hangmat. Iedereen kent wel het beeld van die palmboom, een warm zonnetje en een man die (meestal met een grote sombrero over zijn gezicht) een siësta houdt tijdens het hete middaguur. Maar waarom slaapt het nu eigenlijk zo fijn in een hangmat? Vaak lig je in de buitenlucht en voel je een zacht briesje langs je huid gaan. Dát werkt zo ontspannend voor de meeste mensen, dat ze aangeven compleet uitgerust te zijn na een periode van slaap in hun hangmat.

Lezen

En last but not least, in een hangmat is het ook prima lezen. Jij en je boek, ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Wij kunnen ons weinig relaxters voorstellen!

Dus ben jij ook helemaal overtuigt om zo’n geweldige hangmat van Tropilex aan te schaffen voor in je tuin?!