Tuinblog - De perfecte tuin
woningwaarde

Wat doet de tuin met je woningwaarde?

Veel mensen dromen van een huis met een tuin en dit is dan ook erg in trek. Of je nu zelf de eis stelt bij de zoektocht naar jouw droomhuis of dat je jouw woning wilt gaan verkopen; een tuin verhoogt de waarde van de woning. Wanneer de tuin er piekfijn uitziet zal dit de waarde nog verder omhoog helpen. Maar hoe kun je de waarde van je huis bepalen? Een taxateur kan de exacte waarde van je huis bepalen. Heb je een tuin en wil je jouw huis verkopen? Dan kan een zwembad of een jacuzzi zorgen voor een hogere waarde. Wil je dit niet toevoegen, dan kan het al een hoop schelen wanneer de tuin er netjes en verzorgd uitziet. Wanneer je zelf niet weet hoe je dit moet aanpakken kun je de hulp inschakelen van een hoveniersbedrijf. 

Waarom een waardebepaling belangrijk is

Door een waardebepaling uit te laten voeren weet je direct wat je kunt gaan vragen voor je woning. Zo weet of je niet te veel of te weinig vraagt en of je er wel het bedrag voor terug krijgt dat het waard is. Wanneer je je woning gaat verkopen via een vastgoedkantoor weet je zeker dat je de juiste prijs vraagt en krijgt voor je woning. Ook kan er worden gekeken welke aanpassingen er doorgevoerd kunnen worden in de woning om de waarde te laten stijgen voor de verkoop.  

De waarde van de woning laten schatten

Is het tijd voor de volgende stap en wil je jouw woning verkopen? Dan kun je vaak vrijblijvend de waarde van je woning laten schatten bij een makelaar in de buurt. Wil je jouw huis in Antwerpen verkopen? Dan kun je een gratis schatting bij dit vastgoedkantoor in Antwerpen aanvragen.. Door in zee te gaan met een vastgoedmakelaar worden er een ook handelingen voor je geregeld zodat de verkoop vlekkeloos zal verlopen. Zo krijg je een waardebepaling en wordt er gezorgd voor de mooiste plaatjes van je woning zodat de verkoop kan beginnen. De benodigde documenten worden in orde gemaakt. Door het grote bereik van een vastgoedkantoor komt jouw woning in de spotlight te staan. Hierdoor heb je kans dat de woning sneller wordt verkocht.