Tuinblog - De perfecte tuin
motorberging

Mogelijkheden van een motorberging in en rond het huis

Ben jij een motor hobbyist? Dan weet je maar al te goed dat Nederland een lastig land is om hier volop van te genieten. Tijdens de winter is motorrijden namelijk een stuk minder leuk. Daarom kiezen vele mensen ervoor om met een motor paddock stand hun motor ergens te bergen. Maar wat zijn nou eigenlijk de mogelijkheden wat betreft motorberging? In deze blog ontdek je vier verschillende opties. Zo kun je zien welke keuze het beste voor jouw motorfiets werkt.

In de tuin

De eerste optie om jouw motor te bergen, is in jouw tuin. Dit is de meest simpele optie die er is omdat het erg eenvoudig is om te doen. Je brengt jouw motorfiets eenvoudig de tuin in. Vervolgens zet je een motorhoes over de motor heen. Hoewel dit dus een makkelijke optie is, beschermt een motorhoes niet zo goed tegen de weerselementen vergeleken met de andere opties.

In de woonkamer

Een andere methode is om jouw motor in de woonkamer op te bergen. Uiteraard wil je jouw prachtige motor niet onder een hoes hebben staan. Zet je de motor in de woonkamer? Maak er dan een eyecatcher van. Plaats hem in een mooie hoek en zorg er met verlichting voor dat die extra opvalt. Door het feit dat de motor binnen is, wordt jouw voertuig goed beschermd. Het enige wat vereist wordt, is dat jouw woonkamer genoeg ruimte bevat voor jouw motorfiets en dat niemand zich stoort aan het feit dat de motor zich in deze kamer bevindt.

In jouw garage

Een derde optie is om jouw motor in de garage op te bergen. Deze optie is wat minder gebruikelijk, doordat vele mensen niet over een garage beschikken. Wanneer je echter wel een garage hebt, is dit een uitstekende oplossing. Een garage is immers bedoeld voor het opbergen van voertuigen. Daarnaast kun je de garage ook nog als plek voor motoronderhoud gebruiken. Met een motor paddock stand van Boonstra Parts staat je motorfiets altijd stevig en kan deze niet omvallen.

Een motorberging voor buiten

Tot slot is het ook mogelijk een motorberging te kopen voor buiten. Vaak zijn de gemaakt van hout of kunststof, waardoor jouw motorfiets vele malen beter wordt beschermd tegen de buitenlucht.