Tuinblog - De perfecte tuin

Happy cocooning: het merk voor vuurtafels 

Als je jezelf al een beetje wegwijs hebt gemaakt in de wereld van de vuurtafels, dan heb je Happy cocooning ongetwijfeld voorbij zien komen. Dit merk heeft prachtige vuurtafels en accessoires in zijn assortiment.

De kwaliteit vs prijs van de Cocoon tafel

Happy cocooning heeft vuurtafels met een strakke uitlijning. De moderne benadering geeft een luxueuze maar intieme sfeer. Bovendien is Happy Cocooning de goedkoopste in zijn klasse. Dit doet echter absoluut niet af aan de kwaliteit. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment met verschillende modellen en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit zwart, antraciet en taupe. De strakke uitstraling is vooral te danken aan het materiaal. Hoewel de cocoon tabel lijkt te zijn gemaakt van beton, is deze eigenlijk van composiet. Dit materiaal is bestand tegen de hitte, maar ook tegen de kou. De cocoon tafel kan dus het hele jaar door buiten blijven staan. Doordat de vuurtafel gemaakt is van composiet is deze wel makkelijk te verplaatsen mocht het toch nodig zijn.

Gezellig en veilig met een ingebouwde gashaard

De meegeleverde houtblokken en lavastenen geven het haarvuur een rustieke, ouderwetse sfeer. Deze houtblokken en lavastenen camoufleren echter de ingebouwde gashaard. Dankzij deze gashaard zal u geen last hebben van rook of vuurvonken. Het vuur ziet er dus niet alleen gezellig uit, maar is ook nog eens veiliger dan een met hout gestookt vuur.