Tuinblog - De perfecte tuin

De Club Car golfkar van 2020

De ideale golfkar van Club Car en veegmachine voor de tuin en onderhoud Het voordeel van een golfkar is dat je mobieler bent om de tuin te doen en niet steeds heen en weer hoeft te lopen. Ook is het handig voor mensen die niet of minder mobiel zijn. Het geeft zwaar vermoeiend tuin onderhoud werk uit handen. Tevens kun je mensen door je tuin vervoeren met een golfkarretje als je over een grote tuin beschikt. Het is zeer praktisch omdat je gereedschap kunt vervoeren met een club car van het ene naar het andere eind van de tuin. Ook een veegmachine is een praktische oplossing. Met een veegmachine verwijder je onder andere vuil, bladeren en sneeuw van ongewenste plekken in de tuin en in en rondom de woning.

Veegmachine

Een veegmachine is een elektrische apparaat dat is bedoeld om sneeuw, bladeren en zwerfafval uit je tuin te verwijderen. Veegmachine’s kunnen worden voorzien van een opvangbak, sneeuwketting en sneeuwschuiver. Veegmachine’s zijn voorzien van een grote borstel die al het vuil grondig van de grond haalt. Ze zijn geschikt voor stenen en betonnen oppervlakten maar kunnen ook goed worden gebruikt op een houten terras in de tuin. Onderdelen als sneeuwschuivers en sneeuwkettingen kun je in de winter gebruiken en de machine zomers als gewone veegmachine gebruiken. De meeste veegmachine’s zijn voorzien van een krachtige benzinemotor. Een bekend merk is Garland. Veegmachine’s van dit merk zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen samen met diverse onderdelen die er bij kunnen worden aangeschaft.

Golfkar kopen

Een golfkar of club car is naast het vervoer van personen ook prima geschikt voor tuinonderhoud. En dan voornamelijk voor het vervoeren van (zwaar) tuingereedschap, stenen, planten en andere tuinonderdelen. Clubkarren hebben vaak achterlaadbakken waar bomen, tuingereedschap en planten mee kunnen worden vervoerd. Ze zijn zowel met dakje verkrijgbaar als met een open uitvoering zonder dak. Golfkarretjes zijn zowel in de elektrisch verkrijgbaar als met benzinemotor. Golfkar kopen? Let op de doeleinde waarvoor je de club kar nodig hebt. Er zijn karren voor goederen transport en voor personen. Bij tuin onderhoud zijn er clubkarren speciaal voor het transport van tuinonderdelen. Daarnaast het verstandig om er op te letten of er voordelige onderdelen voor het karretje verkrijgbaar zijn indien er een onderdeel moet worden vervangen. Prijzen van een golfkar liggen ongeveer tussen de 6.500 en 25.000 euro. Kortom, een zeer praktische oplossing voor tuinonderhoud en vervoer.